на ITVВъпреки скромното начало и обтегнати отношения с нейния сенчест“

...
на ITVВъпреки скромното начало и обтегнати отношения с нейния сенчест“
Коментари Харесай

Неудържимият възход на Алисън Хамънд! Как новата водеща на For The Love Of Dogs премина от празничен представител, който се появи в Биг Брадър, за да изчисти „травмиращия си дълг“ до „предпочитаната водеща“

на ITV

Въпреки скромното начало и обтегнати връзки с нейния „ горист “ татко, до момента в който израства в Бирмингам, Алисън се усилва в кариерата си (на фотографията Алисън с майка си) 

Алисън постоянно се е гордяла с корените си от Бирмингам, които са били засадени, когато звездата е родена в градския квартал Kingstanding през 1975 година

Телевизионната персона, чиято майка Мария е бежанец от Ямайка, която е работила на няколко места, с цел да обезпечи децата си, е израснала, участвайки в семинари по актьорско майсторство от 11-годишна възраст - само че не е можела да си разреши да отиде в театрално учебно заведение.

Въпреки радостния си манталитет, водещата в предишното също описа за обтегнати връзки с татко си, до момента в който растеше.

През 2022 година Алисън разказа в детайли по какъв начин е израснала с починалия си татко контрабандист на опиати Клифърд, който тя разказа като „ горист “.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР