На истински екшън станаха свидетели зрителите от мача в последния

...
На истински екшън станаха свидетели зрителите от мача в последния
Коментари Харесай

Истински екшън на футболен мач у нас

На същински екшън станаха очевидци феновете от мача в последния кръг на Северозападната Трета лига сред Бдин и Дреновец във Видин.

Гостите поведоха с гол на Александър Веселинов преди почивката, само че през второто полувреме Бдин обърна с попадения на Кристиан Йошов, Милчо Милчев и Денис Гърлов.

През второто полувреме гостите от Дреновец получиха три червени картона. Изгонени за разнообразни прегрешения бяха Георги Стоянов-Испанеца, Александър Кирилов и треньора Александър Петров-Вълка, който бутна четвъртия арбитър Николай Недков.

Веднага след края на мача стартират екшън сцените. Играчите на гостите се нахвърлят на съдията Станислав Ставров. Реферът отнася много удари, само че и отвръща на експанзията. Това постанова намесата на присъствалите на стадиона служители на реда.

" Наложи се полиция да влезе на терена и да употребява палките за въдворяване на реда. Играчите на Дреновец ритаха и служителите на реда, и съдията, който бе заставен да се пази ", съобщива за " Конкурент " състезателен активист, видял какво ли не през годините по терените.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР