На Иран трябва да се търси отговорност "за изстрелването на

...
На Иран трябва да се търси отговорност "за изстрелването на
Коментари Харесай

САЩ: Иран държи света за заложник с ядреното споразумение

На Иран би трябвало да се търси отговорност "за изстрелването на ракети, поддръжката за тероризма, за незачитането на правата на индивида и нарушаванията на резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ", съобщи посланичката на Съединени американски щати в интернационалната организация Ники Хейли, представена от Reuters.

Хейли сподели това в отговор на изказване на иранския президент Хасан Рохани, който през вчерашния ден предизвести, че Иран може да се откаже от нуклеарната договорка със международните сили "за часове ", в случай че Съединени американски щати не престават да му постановат нови наказания.



Не може да се разрешава на Иран да употребява нуклеарното съглашение, с цел да държи света за пленник, сподели посланичката и акцентира, че новите американски наказания не са свързани с иранската нуклеарна договорка.



Хейли отпътува идната седмица за Виена, с цел да разиска нуклеарните действия на Иран с представители на Международната организация за атомна сила като част от инспекциите на Вашингтон до каква степен Техеран извършва поетите в съглашението от 2015 година задължения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР