На интересна публикация в социалните мрежи попадна Sofia24.bg. Става въпрос

...
На интересна публикация в социалните мрежи попадна Sofia24.bg. Става въпрос
Коментари Харесай

За жалост, това не е единичен случай в България

На забавна обява в обществените мрежи попадна Sofia24.bg . Става въпрос за жена, която с почтен труд се пробва да изкара малко пари, с цел да живее. Не е излязла да проси, а продава алое, билки и ръчно изплетени шапки, ръкавици и чорапи в столичен подлез.

Ето какво написа създателят на фрагмента в обществената мрежа Facebook:

" Видях тази баба в подлеза на мол България… Продава алое, билки и ръчно изплетени шапки, ръкавички и чорапки… Хората я подминаваха. Спрях се до нея. Попита ме дали желая да си купя нещо. Нямах потребност от нищо, само че си купих. Попитах я постоянно ли е тук и тя сподели, че е съвсем всеки ден. Пенсията била извънредно дребна и трябвало с нещо да си помага…

Казах и, че ще я кача в обществените мрежи, с цел да могат и други хора да ѝ оказват помощ и да купят по нещо от нея. Май не ме разбра какво ще върша, само че ми пожела здраве. Аз ѝ пожелах всичко да се купи докрая на деня… Погледна ме невярващо… Но аз знам, че силата на обществените мрежи е огромна и че има доста положителни хора, които могат да отделят по 2-3 лв..

Много е тъжно да видиш възрастни хора в такава ситуация… Тежко е. Но, в случай че всеки помогне с мъничко, нещата може би ще се подобрят ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР