На импровизирания мотополигон умения по майсторско управление на бебешка количка

...
На импровизирания мотополигон умения по майсторско управление на бебешка количка
Коментари Харесай

25 екипажа в „Мама е добър „шофьор“ 5 в Габрово

На спонтанния мотополигон умения по майсторско ръководство на бебешка количка демонстрираха 22 майки, две лели и един татко. За да усети тръпката от присъединяване, трасето тества и кореспондентът на Българската национална телевизия за района Зорница Илиева дружно със своя четириног любим Лора. Сред пасажерите в колички се включиха 11 дребни госпожици и 15 момченца.

Ентусиастите трябваше да преодолеят няколко трудности – спринт в дисциплината „ Слалом сред конуси “, скоростна права, 360-градусово завъртане, сменяне на памперс и повиване на бебе (кукла) в парка. Предизвикателство към участниците беше и ековикторината, в която трябваше да отговорят от какво се създава пластмасата, какъв брой дървета се избавят от един звук рециклирана хартия и какви са аргументите за изменението на климата.

В оборудването на тимовете видяхме както типичен бебешки колички на четири колела, по този начин и детски триколки, проходилки и двуместна количка. Част от бебетата проспаха събитието, други закусваха по време на спринта, а трети откровено се забавляваха.

Най-добро време реализира Тереза Пенкова с Преслава на 1 година и 6 м., които изминаха маршрута за 01:06 мин и се класираха на първото място. С резултат от 01:07 мин на второ място застана Ивелина Иванова с Александър на 1 година и 8 м.

Третото място зае Гинка Христова с Михаил на 1 година и 5 м. и достижение от 01:09 мин. Финалистите в челната тройка получиха грамоти и артикули откозметичната линия „ Бебо “.

Драматичен спектакъл " Рачо Стоянов " обезпечи предложения за представления като специфични награди на Веселка Петрина с 3-месечния Ангел – за минимален участник, на Севинар Садулова с Благовеста на 1 година и 3 м. – за най-атрактивно присъединяване, на Антоанета Кирова с близнаците Ивайла и Самуил на 1 година и 3 м. – за присъединяване „ 3 в 1 “, на Ивелина Радулова с Антония на 1 година – за автентичност и на единствения татко Нено Башев с 5-месечния Калоян.

Подаръци направиха същоДържавен куклен спектакъл – Габровои Община Габрово, а кметът Таня Христова връчи премиите и приветства присъстващите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР