На или около 24 февруари 2023 г. екипът на украинския

...
На или около 24 февруари 2023 г. екипът на украинския
Коментари Харесай

Украйна ще представи условията си за мир с Русия на 24 февруари, годишнината от старта на войната

На или към 24 февруари 2023 година екипът на украинския президент Володимир Зеленски възнамерява да показа кротичък проект, оповестява The Wall Street Journal, цитирайки европейски и украински дипломати.

Както написа изданието, съгласно европейски и украински дипломати, екипът на Зеленски в този момент изпълва мирния проект с съответно наличие. Той има намерение да показа концепциите си на първата годишнина от съветската инвазия на 24 февруари или покрай тази дата.

В същото време, написа вестникът, представители на Съединени американски щати, Украйна и НАТО декларират, че позицията на Украйна във всички вероятни договаряния, в които тя евентуално ще изиска обилни отстъпки от Москва, ще зависи от нейната позиция на бойното поле и по тази причина Киев желае да се приготви за вероятни мирни договаряния, като спечелите военни победи.

В хода на визитата си във Вашингтон в последните дни, Володимир Зеленски разиска украинската формула за мир с президента на Съединени американски щати Джо Байдън. Американският водач поддържа концепцията за осъществяване на среща на върха за мир.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР