На играчите от отборите в Премиър лийг е било обяснено,

...
На играчите от отборите в Премиър лийг е било обяснено,
Коментари Харесай

Тренировките и мачове са по-безопасни от ходенето до магазина, обявили на играчите в Англия

На играчите от тимовете в Премиър лийг е било обяснено, че тренировките и мачовете, които проектът е да бъдат възобновени на 12 юни, са по-безопасни от ходенето до магазини, оповестява през днешния ден "Мирър ".

Редица клубове отвориха порти на подготвителните си бази през предходната седмица и играчите получиха опция да се завърнат към подготвителен развой при строги ограничения за сигурност. Лигата възнамерява да възобнови шампионата към средата на юни, среща за което има през днешния ден, само че от разнообразни страни има и отзиви, че самите футболисти са обезпокоени за своето и здравето на околните си. Някои клубове даже са дали опция за избор на своите футболисти дали да играят в бъдещите мачове.

Английското държавно управление разгласи проект за последователно облекчение на ограниченията в идващите седмици, а даже се появиха две кардинално изключващи се изказвания - първото гласи, че завръщането на публиката ще стане допустимо от края на септември и началото на октомври, само че министър председателят Борис Джонсън загатна, че това може да се отсрочи досега на намиране на ваксина или несъмнено лекуване на ковид. Шампионатът в Англия бе спрян в средата на март заради пандемията от COVID-19 в целия свят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР