На Huawei е забранено да продава 5G устройства от години.

...
На Huawei е забранено да продава 5G устройства от години.
Коментари Харесай

Huawei Nova 11 скоро ще получи 5G версия

На Huawei е неразрешено да продава 5G устройства от години. Но компанията съумя да прокара някои от своите артикули с поддръжка на 5G, посредством сътрудници и продължава да го прави. За тези, които не знаят, Huawei има партньорства с няколко компании като TD Tech, Wiko и China Post. Тези компании продават обособени телефони Huawei 5G под личните си марки.

Тъй като тези компании не са благосъстоятелност на Huawei, те могат законно да продават 5G-продукти. Например, China Post продава 5G-версиите на телефоните от серията Huawei Nova. Според последния информативен теч, той ще показа нов модел напълно скоро.

Типстърът на Weibo, наименуван „ Mr. Pengoeng показа няколко фотоси на макетите на Hi Nova 11. Както подсказва името, това устройство ще бъде 5G-версията на Huawei Nova 11. Hi Nova 11 ще бъде правоприемник на миналогодишния Hi Nova 10. Засега не е известно дали ще има Pro версия.

Съдейки по изображенията, Hi Nova 11 ще бъде съвсем еднакъв с Huawei Nova 11 с няколко изключения. Първо, той ще предлага 5G поддръжка и второ, евентуално няма да има сателитна връзка. Освен това, течът допуска, че може да не употребява стъклото Kunlun за отбрана на екрана.

Според фотосите, телефонът ще се предлага в най-малко два цвята като бял и зелен. За съпоставяне, оригиналът се предлага в четири цвята, в това число черно и златисто.

Що се отнася до доказаните от изображенията спецификации, Hi Nova 11 ще се предлага с 6,88 мм тъничък корпус, 60MP предна камера, 50MP задна камера и поддръжка на 66W бързо кабелно зареждане. Подобно на предходните телефони Hi Nova, този също може да остане извънреден за Китай.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР