На хората им е омръзнало от старите муцуни в политиката.

...
На хората им е омръзнало от старите муцуни в политиката.
Коментари Харесай

Габриел Вълков: На хората им е омръзнало от старите муцуни в политиката. Младите от левицата сме алтернативата - Булевард България

На хората им е омръзнало от старите муцуни в политиката. Те не желаят повече Бойко Борисов и Делян Пеевски, а същинска смяна, нови лица и виждат алтернативата в нас - младите. Това съобщи пред БНР Габриел Вълков - лидер на листата на БСП-Обединена левица в 23 МИР-София.

Той уточни, че в листите на лявото обединяване има нови лица, като самият той е най-младият лидер на най-младата листа в страната.

" Водачът на 24 МИР също е юноша от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, в цялата страна има младежи на челни позиции. Това също е част от процесите вляво, които започнахме. Лидерите отстъпиха крачка обратно, с цел да се случи това обновяване и да се върне една нормалност в политиката, която в последните години ни липсва ", разяснява Вълков.

На тези избори политиците от левицата показват и нова стратегия, написана от младежи за младежи - „ Първа работа! Първи дом! Първо дете! ". По думите му с нея се дава " еднакъв старт на всеки младеж ".

" От момента, в който приключи своето обучение и си търси работа. През това страната да влага в неговото първо жилище, където да отгледа семейство. До еднократната помощ, която предлагаме от 5 000 лева за раждане на първо дете, 10 000 лева за второ и трето дете на работещи родители ", изясни Габриел Вълков.

28-годишният претендент за народен представител е на мнение, че в политиката би трябвало да се върнат диалозите сред партиите, само че те да бъдат на кардинална основа.

" Не считам, че можем със старите лица да вършим нова коалиция. Това значи без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Трябват нови хора от всички партии, които там липсват. Властта е в българските гласоподаватели - дано изберат нещо друго, с цел да може да се сформира едно обикновено работещо експертно държавно управление ", сподели още той.

Вълков приканва хората да поддържат листата на " БСП-Обединена левица ", защото " имаме потребност от същинска смяна в българската политика ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР