На Хелоуин през 2021 г. любимото на всички чудато семейство

...
На Хелоуин през 2021 г. любимото на всички чудато семейство
Коментари Харесай

Станете част от фамилията! Озвучете роля в „Семейство Адамс 2“ и спечелите $2 000

На Хелоуин през 2021 година обичаното на всички чудато семейство Адамс се завръща на огромен екран за ново шантаво и занимателно премеждие, а един от българските фенове на основаните от Чарлз Адамс неповторими облици има неповторимия късмет да стане част от семейството, озвучавайки роля в идната анимация Семейство Адамс 2, както и да завоюва парична премия от $2 000 (две хиляди щатски долара). България е една от единствено шест страни (Австралия, Германия, Мексико, Швеция и ЮАР), с неповторимата опция да вземат участие в тази фантастична самодейност, която ще разреши на почитателите на Семейство Адамс да се изявят креативен и да станат част от незабравимата галактика, основана през далечната 1938 година и незабавно трансформирала се във феномен, който и до през днешния ден е неразделна част от международната попкултура.

Конкурсът ще се организира в интервала от 27 октомври – 24 ноември 2020 година и всички искащи да се включат в него, могат да го създадат на формалната страница на състезанието:,където ще открият и цялостния лист с Официалните правила за присъединяване. Всеки от претендентите би трябвало да направи къс видео или звуков клип на български език с дължина не повече от 20 секунди, в който интерпретира по собствен неповторим метод една или всички четири, авансово избрани в изискванията на състезанието, реплики. Търси се най-страшният, най-чудатият или най-странният и чалнат глас, на който е кадърен всеки участник. В звук с неповторимия чудноват свят на Семейство Адамс се предизвикват занимателните, необикновени и истински подходи при вокалната изява. Разрешено е потреблението на грим, костюми, атрибут и всичко, което може да „ вкара участника във кино лентата “ и да помогне за основаването на уместно въодушевление за реализирането на записа, само че единственото, което ще се прави оценка, е гласовото показване. Ако участниците имат концепция за повече от една версия на репликата или репликите, които са избрали, са свободни да показват до 10 записа, с които да вземат участие. Кои са репликите за присъединяване, какви са техническите условия, на които би трябвало да дават отговор изпратените файлове, както и всички спомагателни детайлности и Официалните правила за присъединяване в състезанието ще откриете на.

В Семейство Адамс 2 Мортиша, Гомес, Уенсди, Пъгсли и останалите емблематични членове на нетипичното семейство Адамс се оплитат в шантави завършения, в които имат комични срещи с редица нови, изумителни герои. Винаги оставайки правилни на себе си, семейство Адамс носят своята общоизвестна чудноватост, където и да отидат! Бъдете част от тях, запишете гласа си в историята!

Посрещаме Семейство Адамс 2 в кината на Хелоуин 2021 г.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР