На грозна гледка станаха свидетели потребителите в социалната мрежа Facebook,

...
На грозна гледка станаха свидетели потребителите в социалната мрежа Facebook,
Коментари Харесай

Побеснял пловдивчанин грозно ругае шофьорка и чупи огледалото на джипа й ВИДЕО

На грозна панорама станаха очевидци потребителите в обществената мрежа Фейсбук, където пловдивчанка разгласява клип. На него се вижда по какъв начин мъж псува и крещи на снимащата го шофьорка, явно буен от нещо, случило се преди този момент. Гневът му е толкоз мощен, че в един миг от вербални закани той минава към физически дейности и чупи страничното огледало на автомобила.

След като завършва с наказателната акция, мъжът потегля към личния си автомобил с регистрационен номер РВ5513ТС, от който излиза жена, а в кадър се чува: Ти естествена ли си? - въпрос, заложен към пострадалата шофьорка, която преди този момент предизвестява мъжа, че е " онлайн ".

Ругатните не престават и след като шофьорката взема решение да тръгне...

Под поста на Ablena Ch заваляха мнения, доста от които желаеха някакво пояснение от дамата за какво се е стигнало до експанзията от страна на мъжа. Обяснението на дамата е, че е направила противоположен завой, а " тоя беше на 300 метра... а и каквото и да се е случило, дали решението е унищожаването на персонално имущество!? Да не приказваме, че джипа е бутиков и огледала на пазара...йок... "

Малко по-късно тя написа: " Респект към момчетата и девойките от 1-во районно! Уникално отношение и грижа, най-малко в моя случай! ", което ни навежда на мисълта, че полицията е била сезирана за случилото се и е взела съответните ограничения. Какви са те, следва да разберем.

Очаквайте детайлности! 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР