На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните пунктове

...
На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните пунктове
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът на пунктовете „Видин“ и „Кардам“ за товарни автомобили на изход от страната

На границата с Румъния трафикът е натоварен на граничните пунктове „ Видин “ и „ Кардам “ на излаз от страната за товарни коли, оповестиха на уеб страницата си от Главна дирекция „ Гранична полиция “. Информацията на граничните управляващи за трафика по границите е към 6:00 часа.

Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

На границата с Гърция придвижването е обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Нормален е трафикът на всички гранични пунктове със Сърбия. Строително-монтажни действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

По границите с Република Северна Македония и Турция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР