На гореща подкрепа от страна на бащата на Кирил Петков

...
На гореща подкрепа от страна на бащата на Кирил Петков
Коментари Харесай

Мария Цънцарова и Лора Крумова във война

На гореща поддръжка от страна на бащата на Кирил Петков се радва журналистката Мария Цънцарова. Петко Петков разгласи специфичното си отношение към нея в персоналния си фейсбук профил, където написа: „ Пълна поддръжка за Мария Цънцарова! “, откакто в общественото пространство стана ясно, че тв водещата е била привиквана на разпит в Министерство на вътрешните работи. Журналистката е била разпитвана за да разкрие източниците си на информация по материала ѝ за имунизираните депутати на партия „ Възраждане “, излъчен преди няколко месеца, защото органите на реда считат, че това се е случило по непозволен метод.

Очевидно Цънцарова е близка до семейство Петкови, щом бащата на водача на Политическа партия си разрешава да я брани обществено. Репортерката на Би Ти Ви два пъти е канила някогашния министър председател в рубриката си „ Защо, господин министър? “.

Неотдавна от нюзрума на Би Ти Ви издадоха, че Цънцарова е влезнала в остра битка с колежката си от конкурентната Нова телевизия Лора Крумова. Причината била, че двете се сборили точно за вниманието на Петков, който предпочел да приказва при по-младата и стройна Мария вместо при Лора. Крумова приела удара тежко и по този начин сред нея и русата упоритост от Би Ти Ви пламнала тиха война, в центъра на която се оказал точно водачът на Политическа партия. След свалянето на държавното управление му пък в медийните среди потегли слух, че Лора даже плакала в гримьорната си, че Петков паднал от власт. Засега обаче тя не е имала удоволствието той или татко му да ѝ вършат похвали и да я пазят обществено, с каквото може да се похвали Мария Цънцарова.
 
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР