На голям интерес се радва т.нар виртуален ПОС терминал на

...
На голям интерес се радва т.нар виртуален ПОС терминал на
Коментари Харесай

Данъци за почти 450 млн. лева сме платили през сайта на НАП тази година

На огромен интерес се радва т.нар виртуален ПОС терминал на Националната организация за приходите - от началото на годината посредством него са платени близо 450 млн. лв., оповестиха данъчните.

От основаването на опцията за през 2018 година досега са осъществени повече от 2,5 млн. транзакции за съвсем 1,2 милиарда лв..

Все повече родители избират да платят налозите и осигуровките си през виртуалния ПОС, защото главно условие за използването на данъчни облекчения за деца и за деца с увреждания е да нямат неплатени обществени отговорности, подлежащи на наложително събиране, означават от приходната организация.

Как се заплаща онлайн

Електронната услуга " Справка за отговорностите с опция за осъществяване на заплащане " е налична с личен идентификационен код (ПИК) или дипломиран електронен автограф (КЕП) в Портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите.
 Национална агенция за приходите върна на правилни компании 2,5 милиарда лв. Данък добавена стойност
Ето кои компании могат да чакат Национална агенция за приходите да им възвърне Данък добавена стойност

Изрядните сдружения са получили назад заявеното от тях Данък добавена стойност още в границите на настоящия месец

За ПИК ще ви би трябвало заявление, което можете да подадете персонално в офис на организацията, по имейл: [email protected],
Всичко за Вашата сватба
на телефона:0700 18 700, както и през системата за несъмнено електронно връчване (). Получаването е единствено персонално или от упълномощено лице.

От приходната организация прецизират, че за заплащането посредством виртуалния ПОС терминал не се дължат такси и то се отразява в данъчно-осигурителната сметка на клиента незабавно.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg