На Герена доста се надяваха, че ще получат сериозно експертно

...
На Герена доста се надяваха, че ще получат сериозно експертно
Коментари Харесай

От Левски се лишават от специалист заради отказ да платят неустойка

На " Герена " много се надяваха, че ще получат съществено експертно мнение по отношение на набелязаните си трансферни цели от Саид Ибраимов. Бившият състезател на " сините " трябваше да укрепи щаба на Николай Костов още през цялото време, само че това по този начин и не се случи, написа " Мач Телеграф ".
 Фадига не взе присъединяване в тренировката на Левски
Фадига не взе присъединяване в тренировката на Левски

евентуално е контузен

Причината е, че той имаше контракт с Астана, а на шефовете на Левски не им се заплаща наказателна клауза. От родния гранд се надяваха, че въпреки всичко Ибраимов ще успее да се раздели с казахстанците, само че това не се случи. А съгласно осведомени обстановката няма да се промени и в този момент, макар спекулациите, че Саид надали не персонално води договарянията с играчите, които бил набелязал за " Герена ".

До този миг той не може да си разреши такова нещо, тъй като си има контракт с Астана и го извършва съзнателно. Там също били извънредно удовлетворени от него и не считат да му разрешат да си тръгне с лека ръка към България.

Иначе Саид трябваше да поеме напълно селекцията като избор на играчи, които да предложи на Николай Костов, както и тяхното разузнаване. Целта бе да се облекчат треньорите и шефовете на Левски, с цел да се съсредоточат върху главната си работа и да не се постанова да се занимават с гледане на клипове и мачове на хора, които са им препоръчани.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР