На футболните фенове може и да не им се вярва,

...
На футболните фенове може и да не им се вярва,
Коментари Харесай

Загубите, които една английска компания ще отчете заради Мондиал 2022

На футболните почитатели може и да не им се има вяра, само че му се вижда краят на Мондиал 2022. Останаха едвам два мача, които би трябвало да бъдат изиграни, с цел да разберем цялостната картинка.

И напълно разбираемо е по-вълнуващ да бъде финалът сред Аржентина и Франция. Не единствено тъй като се чака да бъде доста забавно, само че и тъй като това по всяка възможност ще се окаже последният мач на Световно състезание за един от най-великите футболисти - Лео Меси.

Но до момента в който французи и аржентинци се приготвят за огромния конфликт, една британска компания си ближе раните и търпи загуби. От Goal.com разбираме, че компанията на име Wholesale Clearance UK е била толкоз уверена, че Англия ще завоюва Мондиал 2022, че са вложили пари, с цел да закупят специфични тениски.
 Снимка 599519
 

На тях написа, че Англия е притежател на купата и че купата най-накрая се завръща вкъщи. Е, нито едно от тези изказвания не е правилно и няма по какъв начин да бъде правилно, тъй като англичаните отпаднаха още на четвъртфиналната фаза. И сега Wholesale Clearance UK не могат да продадат всички 18 000 тениски за мечтаната от тях цена - 29.99 паунда.

И с цел да избегнат 100% загуба от тази немалка инвестиция, от компанията са решили да понижат тениските на 9.99 паунда. Според ITV News, с цел да покачат възможностите за продажба, са решили да посветят несполучливите тениски на женския народен тим по футбол на страната, който през лятото стана Европейски първенец.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР