На фронта в Донбас продължават да се водят тежки сражения.

...
На фронта в Донбас продължават да се водят тежки сражения.
Коментари Харесай

Войната: Сражения на 2 километра от центъра на Бахмут и нападение в руско село


На фронта в Донбас не престават да се водят тежки сражения. Частната военна компания „ Вагнер “ сподели фрагменти на нейни бойци в центъра на Бахмут. Боевете за града не престават от лятото на предходната година.

Видеозаписът е оповестен от създателя на наемническата войска Евгений Пригожин. На базата на сателитни фотоси организация Ройтерс дефинира местоположението на 2 километра от центъра на града.

Снимка: Редакторски екип


Същевременно Съединените щати оповестиха, че имат задоволително доказателства, с цел да обвинят Пригожин във военни закононарушения.

Един човек е умрял при нахлуване в малко село в съветската Брянска област. Президентът на Русия Владимир Путин упрекна за офанзивата „ украински диверсанти “.

„ Руските бойци пазят народа ни от неонацистите и терористи – тези, които изтезават и убиват хора в Донбас, които убиха Даря Дугина в Москва и правят още терористични актове “, уточни той.

Снимка: Редакторски екип


Отговорността за офанзивата поеха членове на Руския доброволчески корпус, които приканиха сънародниците си да престанат да бъдат плебеи и оповестиха, че с оръжие в ръка могат да смъкват режима.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР