На фронта умират децата на обикновените хора, децата на руския

...
На фронта умират децата на обикновените хора, децата на руския
Коментари Харесай

Пригожин: Напускаме Бахмут, специалната военна операция се провали, в Русия може да започне революция

На фронта умират децата на елементарните хора, децата на съветския политически хайлайф се забавляват в чужбина, уточни Пригожин.

Руската частна военна формация “Вагнер ” ще се изтегли от град Бахмут на първи юни и ще съобщи позициите си на Министерството на защитата.

Това разгласи в обстойно изявление създателят на групировката Евгений Пригожин.

Той установи, че задачите на по този начин наречената “специална военна интервенция ” не са реализирани. Според него опитите за денацификация на Украйна са трансформирали украинците в нация, съобщи OFFnews.bg.

" Превърнахме Украйна в нация, за която знаят всички по целия свят ", сподели Готвача на Путин.

Пригожин добави, че вследствие на демилитаризацията сега Украйна разполага с една от най-силните армии в света.

" Имат високо равнище на организацията, на подготовката и на разузнаване. Имат разнообразни оръжия и освен това: работят еднообразно сполучливо с натовски, руски и всевъзможни други оръжейните системи. И се отнасят безусловно метафизичен към загубите, които търпят ", добави той.

Пригожин уточни, че в боевете за Бахмут са починали към 50 000 украински бойци, а ранените са сред 50 000 и 70 000. Собственикът на ЧВК Вагнер увери, че загубите сред неговите бойци са три пъти по-малко.

Той акцентира, че до момента в който на фронта умират децата на елементарните хора, децата на съветския политически хайлайф се забавляват в чужбина.



Междувременно руският терорист Игор Гиркин-Стрелков разяснява думите му, заявявайки, че Пригожин лъже за загубите на наемниците си в Бахмут. Според него те са най-малко колкото тези на ВСУ. Гиркин счита, че сега Готвача на Путин е останал без войска, защото към този момент са свършили простаците, които са подготвени да ги пращат на заколение.

Основателят на наемническата група " Вагнер " Евгений Пригожин предизвести, че Русия може да се сблъска с гражданска война, сходна на тази от 1917 година, и да загуби спора в Украйна, в случай че елитът не се заеме съществено с воденето на войната, съобщи Ройтерс.

Олигархът съобщи, че в политическите му възгледи доминират любовта към родината и служенето на президента Владимир Путин, само че предизвести, че Русия е застрашена от разтърсвания.

Пригожин акцентира, че не има вяра в съществуващата оптимистична позиция, че Западът ще се умори от войната и Китай ще посредничи за спокойно съглашение. Вместо това, сподели той, Киев приготвя контранастъпление, целящо изтласкване на съветските войски назад към границите й преди 2014 г, когато Москва анексира Крим.

Украйна ще се опита да обкръжи Бахмут, в който се водят интензивни боеве на изток, и да нападна Крим, добави той.

" Най-вероятно този сюжет няма да е добър за Русия, тъй че би трябвало да се подготвим за тежка война ", акцентира той в изявление, оповестено в канала му в Телеграм. " Намираме се в такова положение, че можем да загубим Русия ", добави той. " Трябва да въведем военно състояние. "

Пригожин съобщи, че прякорът му " готвачът на Путин " е малоумен, защото не може да готви и в никакъв случай не е бил готвач, като се пошегува, че " касапинът на Путин " може би е по-подходящ прякор.

" Можеха просто да ми дадат прякор незабавно - касапинът на Путин, и всичко щеше да е наред ", сподели той. Според него, в случай че елементарните руснаци не престават да получават децата си в поцинковани ковчези, до момента в който децата на елита " си клатят задниците " на слънце, Русия ще бъде изправена пред разтърсвания по сходство на революциите от 1917 година, довели до революция.

" Това разделяне може да приключи както през 1917 година с гражданска война ", сподели той. " Първо ще се надигнат бойците, а по-късно - ти техните близки ", предизвести олигархът. " Вече има десетки хиляди от тях - родственици на убитите. И евентуално ще станат стотици хиляди - не можем да избегнем това. "

Засега министерството на защитата на Русия не е дало отговор на молбата на Ройтерс да разяснява изявлението, съобщи Българска телеграфна агенция, Асен Георгиев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР