На фона на всички тунинговани красавици, които буквално приличат на

...
На фона на всички тунинговани красавици, които буквално приличат на
Коментари Харесай

Без филтри и фотошоп: Гаджето на Иво Аръков доказа защо е №1

На фона на всички модифицирани " хубавици ", които безусловно наподобяват на кукли в обществените мрежи поради всичките интервенции и усъвършенствания по себе си с парите на мъжете си, се отличават, въпреки и малко натурални девойки. Една от тези естествени дами е половинката на артиста Иво Аръков - Габриела.

Виж още: Джаферович си призна: Манипулатор е, само че единствено по този начин имала късмет в " Игри на волята "!

Чаровната брюнетка залага най-вече на фрагменти без грим, фотошоп и всевъзможни кореции. Напълно разбираме телевизионния водещ - като човек, който е видял в действителност доста неща около специалността си, като един хубав мъж, който може да има безусловно всяка жена, той е предпочел да стои до него една същинска дама - скромна, естествена, с чудесни форми - дадени ѝ от природата, а не от ръцете на еластичен хирруг.

Виж още: Да, истина е! Стела и Сандев се събраха, обичат се, само че чакат ли бебе?!

Бихме се радвали да виждаме повече двойки като тях, само че уви. Социалните мрежи се изпълниха с префърцунени богаташи, които всекидневно парадират с опциите си. Актьорът също е от мъжете в България, които могат да си разрешат всичко - неотдавна ви доказахме това със фотоси на стила му на обличане, само че всичко към него е надалеч от грозна проява. 

Виж още: Става рисково: Алекс Богданска трансформира във viral тренд неспазването на разпоредбите по пътищата

Скромни, млади и влюбени. Повечето мъже ще му завидят поради съвършеното ѝ тяло, само че дамите ще оценят ѝ всички нейни други качества. Силно се надяваме в действителния живот да има доста повече дами като нея, които не се въздействат от инфлуенсърките и техния подправен метод на живот.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР