На фона на всички , добрите новини за популярните двойки

...
На фона на всички , добрите новини за популярните двойки
Коментари Харесай

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус все пак ще го направят

На фона на всички, положителните вести за известните двойки ни връщат вярата в откровената обич. Наскоро годежите си оповестиха,,  и други. Следващите звезди, които ще се готвят за женитба, пък са Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус.
 Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус ще стават родители за първи път
Голямата и вълнуваща вест за Робърт Патинсън и половинката му

Честито!

Тъй като двамата са много потайни по отношение на персоналния си живот, до неотдавна единствено се предполагаше, че са сгодени, откакто 31-годишната изпълнителка и модел бе видяна с диамантен пръстен на лявата си ръка.

" Сгодени са. И двамата желаят да се оженят. Важно е за тях ", удостоверява щастливата вест източник на People. Самите Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус обаче към момента не са я коментирали.

Новината идва единствено месец откакто Суки Уотърхаус разкри, че чака първото си дете от артиста от " Батман ". По време на свое осъществяване по време на фестивала Corona Capital в Мексико, изпълнителката, облечена с прилепнала розова рокля, се обръща към публиката с думите: " Днес съм доста блестяща, тъй като си помислих, че това може да ви отвлече вниманието от нещо друго, което се случва. " След това показва към към този момент наедрялото си бременно коремче, както излиза наяве от видео, оповестено от почитател в X (преди Twitter).

Седмица след новината, че Суки Уотърхаус е бременна, източник още веднъж на People споделя, че двойката е в действителност разчувствана. " Очакването на бебе е най-голямата наслада за тях. Вълнуват се повече, в сравнение с може се опише с думи. "

Според различен осведомител на изданието Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън несъмнено са подготвени за дете и с неспокойствие чакат да станат родители. " Въпреки че и двамата са експерти, които работят доста, това е нещо, което желаят. Знаят, че животът им ще се промени ", добавя той.

За първи път се заприказва, че двамата излизат, през 2018 година, когато бяха заблязани в Лондон. Чак четири години по-късно те взеха решение да разгласят връзката си обществено и минаха дружно по аления килим по време на шоуто на Dior Men Fall 2023.
 Робърт Патинсън, Суки Уотърхаус, Dior Men Fall и първата публична поява на двойката
Първият път на Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус

Крайно време беше да го създадат

Предстоящият брак на Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън ще е първи и за двамата. 37-годишният артист обаче към този момент има един провален годеж зад тила си - с английската изпълнителка FKA Twigs. Преди това последната му по-сериозна връзка е с колежката му от " Здрач " Кристен Стюарт.

Колкото до Суки Уотърхаус, тя излиза с Брадли Купър в продължение на две години, преди раздялата им напролет на 2015 година Малко по-късно моделът стартира връзка с артиста Диего Луна, само че и тя завършва през 2017 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР