На фона на разцеплението в цялата политическа общност в

...
На фона на разцеплението в цялата политическа общност в
Коментари Харесай

Лена Бориславова призова ДБ за единство, предложи формула за излизане от политическата криза

На фона на разцеплението в цялата политическа общественост в " - " оценяваме какъв брой е значимо сега да останем единни. Това сподели в предаването в " Лице в лице " по БТВ депутатът от обединението Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и.

Дълбоко имам вяра, че " ", бидейки ДСБ и " Да, България ", са научили урока си от 2017 година и няма да позволен да се стигне до разединение. Имаме график за съдружно съглашение, който е утвърден от преговорните екипи на ДСБ и " Да, България ". Вътре има някои нови механизми, с които да надградим над главните проблеми. Подредбата на листите ще се прави по няколко справедливи критерии, като принос към работата на обединението, съобщи Бориславова.

Попитана дали проблем в обединението е това, че от " " са скептични кък преференциите, тя уточни: " Преференциите са позволени по закон, ние не можем да ги премахнем. Ние няма да задължаваме някой, който е бил определен с преференции, да се отхвърля от мястото си ".

Депутатът от " - " разясни, че в обединението ще бъде основан съдружен съвет с по двама представители от " " и от " ", както и ще има двама публични представители на коалциия. Те ще имат уговорката да стоим единни и да не объркваме гласоподавателите си, означи Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и.

Всички сме за това да се движи България напред, въпросът е по какъв начин приоритизираме. Топката е в полето на колгите от " Да, България. Те би трябвало да довършат процеса, който започнахме преди две седмици, да го минат през партийните си органи, добави тя.

За мен е вярно сега да останем обединени, каквито проблеми имаме, да ги решим в диалози между тях, не пред медиите, акцентира Бориславова.

Врявам, че имаме задача да можем да накараме хората да повярват, че има смисъл да гласоподават. Скандално е да вървим седем пъти на избори, добави депутатът от " - ".

По думите на Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и в съдружното съглашение би трябвало да има ясна формула за излаз от политическата рецесия.

Понеже сред партиите има липса на базово доверие, този път ще желаеме от гласоподавателите да бъде утвърдена или не концепцията за непартиен, равноотдалечен претендент за министър председател - икономист или правист, различим, който може да стане поръчител за съаставяне на държавно управление. Той би трябвало да има свободата да уточни хората, с които да работи и те да са самостоятелни във вземането на сложни решения. Очевидно в сложните времена няма лесни решения. За да подкрепим този човек, целите му би трябвало да съответстват с целите на - ", разгласи Бориславова.

Ще заложим на това при започване на акцията да обявим програмата си, да търсим по какъв начин излизаме от политическата рецесия и кои са партиите, с които бихме могли да работим в идващото Народнот заседание, посочи тя.

Наш приоритет остават битката с корупцията и правосъдната промяна. Ценното сега, около конфликта в е, че има опция да се събере болшинство, което да промени работата на институциите. Ние засатаваме зад концепцията, че страната търябва да води война против олигархичните зависимости, сподели още Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР