На фона на постоянните предупреждения за предстоящ спад на различни

...
На фона на постоянните предупреждения за предстоящ спад на различни
Коментари Харесай

Най-добрата инвестиция през 2024 според Робърт Кийосаки

На фона на непрекъснатите предизвестия за иден спад на разнообразни пазари Робърт Кийосаки, прочут вложител и създател на извънредно известното финансово управление " Богат баща, безпаричен баща ", показа своите визии за най-обещаващите вложения през 2024 година

Според Кийосаки суровините и ресурсите се открояват като главен капиталов избор за тази година. Той посочи идната конференция на вложителите в запаси във Ванкувър (VRIC), планувана за 20-21 януари, като отлична опция да се навлезе по-дълбоко в този клас активи.

Тази конференция има изключително значение за Кийосаки, защото той е очакван като един от гост-лекторите. Инвеститорът също по този начин акцентира значимостта на присъединяване си за лична просветителна изгода, като прикани почитателите си да обмислят опцията да се причислят.

По-специално, Кийосаки е приет за мощен бранител на стоките, изключително за желанията си към златото, среброто, говедата от породата Вагю и Биткойн ( BTC ) като жизнеспособни други възможности на фиатната валута, която той възприема като лишена от вътрешна стойност.

В края на 2023 година той изрази угриженост за американската стопанска система, базирайки се на разнообразни фактори, като намаляването на световния авариен статут на $, евентуалната хиперинфлация, появяването на цифрова валута на централната банка (CBDC) и дейностите на държавното управление на Съединени американски щати.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР