На фона на политическите скандали от седмицата, оставката на парламентарния

...
На фона на политическите скандали от седмицата, оставката на парламентарния
Коментари Харесай

Преди пленума на БСП: Драгомир Стойнев обясни разликата между Димитър Главчев и Иво Христов преди

На фона на политическите кавги от седмицата, оставката на парламентарния началник и изборът на нов подобен - Българска социалистическа партия организират пленум през днешния ден. Левицата ще разиска случая с Димитър Главчев, както и вота на съмнение против ГЕРБ.

" Удовлетворени сме от оставката на Главчев. Но от мненията на ГЕРБ разбираме, че те не схващат същността на казуса. Не схващат по какъв начин действа демокрацията в страната ", разяснява Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия, представен от " Нова телевизия ".

" Това да изгониш водач на опозицията за мен персонално е симптом на политическа нелепост и на авторитаризъм ", счита Стойнев.

Припомняме, че преди няколко дни Главчев в профил водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарно съвещание. Той видя обидно държание към министър-председателя в четена от Нинова декларация. Като реакция от Българска социалистическа партия оповестиха, че няма да вземат участие в съвещанията на Народното събрание, до момента в който Главчев не подаде оставка.

В коментар за думите на депутата Иво Христов, който назова 80% от българите " дебили ", би трябвало да подаде оставка, Стойнев разяснява: " Той не е институция. Той излезе и се извини за думите си. А Главчев е институция ".

" От Левицата желаеме промяна на властта ", съобщи Драгомир Стойнев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР