На фона на нарастващия регулаторен натиск върху крипто индустрията, Джо

...
На фона на нарастващия регулаторен натиск върху крипто индустрията, Джо
Коментари Харесай

Джо Роугън коментира влиянието на Илон Мъск в Twitter и последиците от RESTRICT

На фона на възходящия регулаторен напън върху крипто промишлеността, Джо Роугън неотдавна показа мнението си за оферти закон RESTRICT.

Някои критици на закона считат, че той дава на държавното управление цялостна власт над цифровите права, заплашва неприкосновеността на личнните данни и лимитира потока на информация. Роугън изрази угриженост по отношение на евентуалното влияние на туитовете на Илон Мъск върху криптовалутите .

На 5 април Джо Роугън организира полемика с Големия Джей Оукърсън и Ари Шафир в своя подкаст,. Те се впуснаха в разнообразни тематики, свързани с RESTRICT , който се счита за опасност за крипто и TikTok, като изключително внимание бе отделено на неговия неразбираем темперамент. Роугън загатна, че Белият дом показва закона като метод за битка с софтуерните закани за благосъстоянието и сигурността на жителите на Съединени американски щати.

Той също по този начин уточни, че законът упълномощава министъра на търговията да преглежда транзакциите на избрани задгранични субекти, които оферират (ICTS).

Роугън изрази угриженост по отношение на частта от законодателството, която слага под опасности за националната сигурност, защото това може да докара до комплициране по отношение на това какво съставлява позитивно или негативно влияние върху цифровата стопанска система.


 


Роугън загатна туита на Илон Мъск за Dogecoin , който докара до 22% нарастване на цената за няколко минути. Той сложи под въпрос дали сходни дейности биха имали позитивно или негативно влияние върху цифровата стопанска система.

Популярният подкастър също по този начин насочи рецензии към термина, който съгласно него е неразбираем термин и не прецизира дали се отнася за съществуващата цифрова стопанска система или за централизирана система от цифрови валути като тази в Китай.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР