На фона на многобройните катастрофи от последните дни държавните институции

...
На фона на многобройните катастрофи от последните дни държавните институции
Коментари Харесай

Над 200 камери ще снимат джигитите по празниците

На фона на многочислените произшествия от последните дни държавните институции оповестиха, че са подготвени за празничното пътешестване. 3500 служители на реда ще управляват трафика в страната, 205 камери ще снимат джигитите по пътищата, предава Bulgaria ON AIR.

По празниците полицията ще следи за нападателни, пияни и дрогирани водач. На прицел ще са и прекомерно нападателните водачи, както и тези, които приказват по телефона, до момента в който карат.

Целта да се избегнат тежките пътни произшествия и тапи по пътищата, а пътуването да е по-комфортно.

Полицията прикани и пешеходците да са деликатни и по опция да се движат със светли облекла в тъмните часове от денонощието, с цел да се виждат. А ползващите публичен превоз да употребяват единствено лицензирани превозвачи.

В края на годината се чака утежняване на метеорологичната конюнктура, от Пътната организация също са в подготвеност, с цел да няма изненади. По първокласните и магистрални пътища в региона на София ситуацията ще се следи от жандармерия и цивилни коли.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 3 минути) Рейтинг: 5386 | Одобрение: -11144 Точно так! Да се глобяват грубо сельовците мазни! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР