На фона на митингите, които властта си организира, за да

...
На фона на митингите, които властта си организира, за да
Коментари Харесай

Няколко събития срещу кабинета. Във вторник ще има честване под наслов „Вредни сте“

На фона на митингите, които властта си провежда, с цел да покаже, че се къпе в националната обич, от новата седмица има планувани и няколко антиправителствени демонстрации.

В понеделник от 19:30 пред Министерски съвет е плануван митингът „ Оставка, Киро! “. „ Всеки понеделник и четвъртък от 19:30 ч. пред Министерски съвет, до реализиране на задачите на достоверния митинг, почнал на 9 юли 2020 година със обективни претенции за правосъдна промяна и почтеност и бистрота в политиката, претенции останали в областта на предизборните обещания “, заканват се уредниците.

„ Време е неможещите да си отиват, преди да са банкрутирали страната, преди да са предали националните ни ползи, за сметка на някои от техните многочислени кукловоди, пишат те.

Във вторник от 18 часа на площада пред парламента ще се организира Всенародно честване на оставката на кабинета Просто Киро под надпис „ Вредни сте “. Организаторите акцентират, че става въпрос за кротичък митинг, който е над партиен. Сред уредниците е журналистът Тодор Беленски, предлаган от „ Възраждане “ за член на Съвет за електронни медии.

„ Причините да излезем на улицата са доста. Като стартираме от тегленето на нови задължения, които ще плащаме ние и децата ни поради непознати политически поръчки. Преминем през обидното ръководство на България от непознати посолства. Стигаме до отхвърли от суверенитет и опит да се отстрани личната ни валута и да приемем еврото. Последната капка беше общественото самопризнание на външния министър, че Кирил Петков е заречен да смъкна ветото по отношение на районен съд Македония. Това държавно управление е мъртвородено след нарушаване на българската Конституция. За оцеляването си пък отвори „ пазара за депутати “. Стига към този момент! Предателите вън от ръководството на България! “, гласи апелът.

„ Призоваваме всеки участник в митинга да се преценява с обстоятелството, че на него ще има хора с разнообразни политически възгледи. Призоваваме за толерантност, успокоение и почитание към всеки, който ще бъде на площада “, приключват уредниците.

В сряда от 10 часа, когато би трябвало да се гласоподава вота на съмнение против кабинета, ще се организира още един антиправителствен митинг. „ В сряда би трябвало да си върнем България! Да се съберем хиляди и да подкрепим вота на съмнение против най-престъпното държавно управление, управлявало България! Измамникът Киро купува депутати, само че не може да купи нас! Да се съберем хиляди, да помогнем да падне най-омразната и нагла власт! Да си върнем България! “, приканват основателите на събитието във Facebook.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР