На фона на мащабните строителни проекти в Пловдив, един обикновен

...
На фона на мащабните строителни проекти в Пловдив, един обикновен
Коментари Харесай

Изкривен стълб в Кючук Париж тревожи пловдивчани: Възможен ли е инцидент?

На фона на огромните строителни планове в Пловдив, един елементарен стоманен дирек се трансформира в оживена тематика на диалог.
Прочетете още
" Кога ли ще падне? ", зачуди се Петър Виденов за оборудването, което се намира в " Кючук Париж ". Мъжът споделя и фотография, на която виждаме наклонен дирек на ул. " Скопие ". По металния стълб има и следи от удар, изкривил долната му част, показва. 

Това евентуално е разследване от пътно произшествие. Независимо от неестествената позиция на стълба, пловдивчани побързаха да го защитят. Къде на смешка, къде в действителност. Като успокоиха и своя съгражданин, че без значение от външния си тип структурата още дълги години ще " краси " Пловдив.

 Не липсват и шегаджии, която считат, че е необходим нов удар, който да изправи железата. Зевзеци прибавят и че няма смисъл да се мисли за мрачни благоприятни условия, щом пилона още е на мястото си.

Други отиват още по-далеч, сравнявайки  " пловдивската забележителност " с фамозната наклонена кула в италианския град Пиза.

Вижте част от мненията на пловдивчани, предизвикани от обстановката с въпросния дирек:

" Тоя дирек е крив от повече време, в сравнение с ти живееш в Пловдив ", написа Златин Г.

" Нищо му няма, единствено би трябвало да го удари една кола и от другата страна, с цел да се изправи ", написа различен пловдивчанин.

" Споко! От 30 години е по този начин, ще ни надживее ", твърди Красимир П.  " Няма да падне! То по соца е правено!  Малко от времето се е изкривил. Нова архитектура ", прибавя Петър Г.
  " Ще падне, като му пристигна времето, в този момент е рано още ", майтапи се Павлин Б.  " Жиците ще го държат още 100 години ", счита Иван Г.  " Като падне, ще го мислим ", заключава с доза " айляк " Явор И. Изглежда, жителите на Пловдив резервират възприятието си за комизъм пред лицето на дребните и огромни неуредици в града.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР