На фона на лишенията из цяла Европа, животът на пиленцата

...
На фона на лишенията из цяла Европа, животът на пиленцата
Коментари Харесай

Пиленцата от Монако продължават да живеят в лукс, въпреки инфлацията, която засегна цял свят

На фона на лишенията из цяла Европа, животът на пиленцата Нина и Борислав е все по този начин първокласен. Животът за доста европейци става все по-труден, сметките - по-високи, а приходите - незадоволителни. В огромните стопански системи инфлацията скочи до рекордни равнища през последната година. Във Франция тя е близо 6% и към момента е надалеч от своя пик.

Всички сме част от една планета, само че не всички сме еднообразно наранени. Нина Димитрова, по-известна като „ пиленцето от Монако ”, сподели пред камерата NOVA, че животът ѝ с мъжа ѝ Борислав не се е трансформирал доста.

„ Въпреки инфлацията, която засегна целия свят, рецесията след войната в Украйна, това на нас не ни повлия. Продължаваме да водим същият първокласен метод на живот като преди 4 години ”, добавя тя. „ Ние не се лишаваме от консумация на ток, на вода или какво ли не. Живеем в супер Кан, който знае какво е Кан, живеем във ВИП прайвът резидънс, наемите са доста високи, само че ние не се лишаваме от нищо ”, хвали се още Нина Димитрова. „ В България се прибираме единствено по бизнес и по-късно се връщаме тук, където е нашето същинско място - мястото, където станахме известни – на Френската ривиера ”, добавя брачният партньор ѝ.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР