На фона на бурните събития в Ботев Пловдив, собственикът на

...
На фона на бурните събития в Ботев Пловдив, собственикът на
Коментари Харесай

Антон Зингаревич: Загубих уважение към Тошко като човек

На фона на бурните събития в Ботев Пловдив, притежателят на клуба Антон Зингаревич разяснява обстановката при " жълто-черните ". Руският милиардер изясни своята позиция за прехвърлянето на Тодор Неделев в Лудогорец, който породи бурно неодобрение измежду почитателите на пловдивския отбор.

" Искам да кажа по какъв начин стоят нещата от моя страна и от страна на клуба. Тошко имаше контракт за 3 години, като през юни изтичаше втората година. В контракта имаше и уговорка, при която може да разтрогне през юни и предходната вечер в 20:30 часа в клуба имаше позвъняване от неговия сътрудник, че има предложение от Лудогорец и желае да проведем диалог. Вчера сутринта организирахме среща, на която те ни показаха офертата и споделиха, че поради обстоятелството, че договорът му изтича юни, не можем да желаеме доста пари. Освен това от позвъняването вечерта на сутринта всички документи към този момент бяха подготвени за нотариус. Как става толкоз бързо това? Аз споделих, че не е до парите, а до това какво желае Тошко ", съобщи притежателят на " канарчетата " пред " Пловдивнюз ".

" Аз имах и персонален диалог с Тошко и му споделих, че знам за офертата и би трябвало да я обсъдим, с цел да вземем решение. Във връзка с приключването на контракта имахме 3 варианти - да си тръгне, да преподпише с Ботев или да оставим всичко за лятото, в случай че не може да реши в този момент, защото трансферният прозорец затваря. Той ме изслуша и сподели, че би трябвало да приказва с мениджъра си. След 5 минути ми звънна и ми сподели, че решението му е да си тръгне ”, сподели още Антон Зингаревич.

“Аз прочетох това, което той сподели, че няколко пъти ме е питал дали желая да остане и споделям, че не е по този начин. Не ме е питал няколко пъти дали желая да остане в клуба. Загубих почитание към него. Аз изгубих почитание към него като човек. Господин Филип Филипов също участва на диалога и превеждаше всичко, което говорихме. Истина е, че му дадох трите варианти, а той след 5 минути ми сподели, че желае да си тръгне ", добави още руснакът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР