На фона на анонса на Death Stranding 2 по време

...
На фона на анонса на Death Stranding 2 по време
Коментари Харесай

Death Stranding получава филмова адаптация

На фона на анонса на Death Stranding 2 по време на The Game Awards 2022, стана ясно, че ще получим кино акомодация на истинската игра, за което оповестяват Deadline. Филмът ще е взаимен план сред Hammerstone Studios на продуцента Алекс Лебовичи (Barbarian, Zeroes and Ones) и Kojima Productions, студиото на Хидео Коджима. Изпълнителен шеф ще е Алан Ънгър (The Sound).

The plot for the project, marking Kojima Productions’ first-ever feature adaptation, is being kept under wraps. But we hear that it will introduce new elements and characters within the Death Stranding universe. It’s not yet clear who will write and direct the pic, though we understand it’s now on the fast track, with development underway.

Все още няма изясненост към актьорския състав и сюжета на филм, както и кой ще поеме режисьорската позиция, само че съгласно информация на Deadline, лентата ще показа нови детайли и персонажи, които не участват в истинската игра.

„ Изключително съм разчувствуван от това ново партньорство с Hammerstone Studios. Това е знаков миг за поредицата и с неспокойствие чакам да работя с екипа, с цел да пренесем Death Stranding на огромен екран “, разяснява Коджима във връзка новината.

Death Stranding излезе през 2019 за платформата на PlayStation, а след това и за лични компютри, продавайки се в над 10 000 000 копия по целия свят. Хидео Коджима, прочут най-много с Metal Gear поредицата и считан за основател на стелт механиките, получи по-късно BAFTA Fellowship от Британската академия за кино и телевизионно изкуство – едно от най-високите оценки в развлекателната промишленост. Самата игра получи голям брой оценки и признанието на публиката, като след това се появи и Director’s Cut издание.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР