На фокус през октомври са моделите Huawei P10 lite, P9

...
На фокус през октомври са моделите Huawei P10 lite, P9
Коментари Харесай

Huawei стартира нова “liteSTYLE” кампания, насочена към младите потребители в България

На фокус през октомври са моделите Huawei P10 lite, P9 lite mini и Honor 8 Lite

Huawei разгласи, че от през днешния ден стартира нова потребителска акция, ориентирана към динамичния живот и потребностите на младите българи. С посланието „ Избери своя liteSTYLE ", софтуерната компания се обръща към всички младежи, които желаят да изразят себе си, своите желания и жанр, персонални и прочувствени моменти, посредством устройствата от известните lite серии - Honor 8 Lite, P9 lite mini и P10 lite.

Компанията предлага P10 lite за „ откривателите ", за тези, които не се опасяват да опитват и опознават нови неща, за хората, които знаят какво търсят и по какъв начин могат да го реализиран. Моделът е основан за днешното потомство, привикнало с модерните технологии и трендове. Смартфонът отразява минималистичния естетически дизайн на последната P серия от 2017 година. Устройството е с операционна система Android 7.0 Nougat и има 2.5D двустранно извито стъкло с 5.2 инчов екран и Full HD резолюция 1920x1080, процесор HUAWEI Kirin 658 процесор с EMUI 5.1 за по-висока продуктивност, 3000mAh батерия и QuickCharge технология за бързо зареждане, Knuckle Sense технология за потребление на разнообразни функционалности посредством кокалчето на пръстите, съществена 12MP камера и предна 8-мегапикселова камера с портретен режим, 3 GB RAM и 32 GB ROM.

За момичето, което знае тъкмо какво желае от един телефон, по какъв начин той дава отговор на нейния персонален жанр и с помощта на него може да основава своите персонални истории и съкровени моменти за шерване - е новият P9 lite mini, който прави дебют на българския пазар. 5-инчов HD екран и железен корпус, 2 GB RAM и 16 GB памет за предпазване и четириядрен процесор, 13 MP съществена и 5 MP селфи камера с прелестния „ beauty " режим, издръжлива 3020 mAh батерия и супер бърз пръстов отпечатък, отключващ телефона за 0.5 сек. - това са чудесните параметри, допълващи характера и стила на всяка млада дама.

Honor 8 Lite - за него, мъжът със стилна визия, за който верният контакт е единствено въпрос на клик, а достигането на задачата зависи от бързината на връзката. Всеки подробност е значим за неговото забързано всекидневие. Устройството на смелите и дръзки консуматори има висока продуктивност, положително качество на звука, отлична камера и моден дизайн- мощен осемядрен Kirin 655 процесор, 3 GB RAM и 16 GB памет за предпазване, незабавно отключване с бързия и сигурен датчик за пръстови отпечатъци, система за възстановяване на музиката SWS 2.0 ( " super wide sound " ), която усилва пространствеността на стерео звука, като прибавя трето измерение и възприятие за потапяне към всяка ария, съществена 12MP камера и предна 8 MP селфи камера, 3000 mAh батерия, Wi-Fi hotspot и смарт персонален помощник.

Повече информация за трите продукта и офертите, с които се оферират, може да бъде открита на специфичната страница на акцията: http://consumer.huawei.com/minisite/bg/litecampaign.
Моделите от lite сериите са налични в мрежата на трите оператора Мтел, Теленор и Vivacom, в огромните търговски вериги за техника, както и в партньорска мрежа на дистрибутора Поликомп.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР