На финалната права са преговорите за завод за водород в

...
На финалната права са преговорите за завод за водород в
Коментари Харесай

Делян Добрев: Завод за водород ще има на летище „Узунджово“

На финалната права са договарянията за цех за водород в бившето летище „ Узунджово “, на което ще има и Индустриална зона. Става въпрос за европейски вложител, който ще вложи 100 млн. лева в плана. Това заяви лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково и някогашен енергиен министър Делян Добрев.

Бившето летище, както и терените над ДНА бяха предоставени на общината от държавно управление на ГЕРБ. Преди време ОбС- Хасково даде зелена светлина на план на Индустриална зона, а към този момент има и интерес за създаване на цех на водород, който ще е най- огромният в Европа. Проектът за него не е част от този за зоната, само че към този момент е реалност предпочитаният вложител, добави Добрев.



За разлика от останалите претенденти за Народно събрание, които дават обещание общи неща като повечме вложения, по- ниска безработица, по- висок стопански напредък, неща, които са цел всяка партия, ние обещаваме съответни неща. Ето на следващия ден стартира асфалтирането на „ Ст. планина “, скоро ще е реалност и паркът над ДНА, сподели Добрев. Надяваме се на по- огромна победа, тъй като това е значимо за града. Искаме да продължат парите за общината от държавния бюджет, добави още той.

По дългогодишна към този момент традиция ГЕРБ откри акцията си с водосвет в църквата „ Св. Арх. Михаил “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР