На финал като на финал! Тазгодишното издание на Гласът на

...
На финал като на финал! Тазгодишното издание на Гласът на
Коментари Харесай

Поли Генова сътвори фрапантен гаф в “Гласът на България”! Естрадни легенди се възмущават от изцепката ѝ…

На край като на край! Тазгодишното издание на „ Гласът на България ” завърши, само че не и отзвука от някои гафове в него. По време на една от пламенните си и извънредно възторжени речи в поддръжка на един от гениите менторът Поли Генова сътвори подобен очевиден гаф, който за нейно страдание въобще не остана неусетен. Първа в мрежата я захапа певицата Нели Рангелова! А след нея това сториха още Марги Хранова, Румяна Коцева, Кичка Бодурова и други, написа в. “ШОУ”.

„ Боже, Боже!!! Гледам „ Гласът на България ” и се чудя!… Бионсе, Марая и други, а треньорите не знаят кои са създателите на най-изконните песни на България!!! Ееее, тъпо!!! Много въпроси напират в мен!!! Дали знаят и кой е композитор на „ Вървят ли двама ”… или ще си караме все по този начин??? Браво, Поли! Браво, Генова!!!

Обичам ви, само че се учете въпреки всичко!!! ”  написа Нели Рангелова в персоналния си фейсбук профил, до момента в който финалът на музикалното шоу още бе в разгара си. Повод за възмущението й е фактът, че Поли Генова обърка името на композитора на песента „ Остани ” в осъществяване на Паша Христова. Неговото име е не Тончо Русев, както младата певица съобщи в ефира на bTV, а Николай Арабаджиев. Разбира се, под поста й за секунди се изляха десетки мнения – кой от кой по-гневни. Един от тях бе и на колежката й Марги Хранова, която написа: „ Нелка, като го чух, не можах да допускам! ”. На сходно мнение се оказа и певицата Румяна Коцева: „ Нели, очевидно освен аз съм реагирала на секундата! И ти си го написала в това време!

Като си незапознат в някоя област, най-малко не се изказвай!   Нали по този начин! Придържай се към досегашните си изявления: „ Ти си популярен, извънреден, международен, най- най- най-„ и т.н… дежурните думи на журито! ” Гневна реакция имаше и от Кичка Бодурова:

Гледам „ Гласът на България ” и същински се веселя на младите. И се чудя на менторите, които на финала вместо да изберат дуетни песни, с които да покажат силата на тези гласове, ги закопаха с евтини шлагерчета, където те не можеха мощно да се изявят. И това е последната тяхна изява! Успех!

P.S. И, апропо, музиката на песента „ Остани ” на Паша не е на Тончо Русев, както бе показана, а на Николай Арабаджиев – въпреки всичко обидно е. Аз пях тази ария, когато се явих на „ Златният Орфей ” като студентка в консерваторията. Браво, Ниа! ”

Скандал след “Капките”! Зрители се питат дали Маги Халваджиян ще “отреже” главата на емблема на шоуто, поради.. „ Най-тъпото е менторът да не знае на кого е песента!!!! Говоря за великата Паша Христова!! Но другояче са Куул!! ”, добави още и Рангелова.

Припомняме, че композиторът Николай Арабаджиев умира дружно с Паша Христова в жестоката самолетна злополука през 1971 година Песента „ Остани ” е записана година по-рано.

А малко след финала на „ Гласът на България ” самата Поли Генова, очевидно усетила, че ще стане заплашителен скандал, побърза да се извини обществено в своя фейсбук профил за сътворения гаф: „ Остани ” (1971 г.) – музика – Николай Арабаджиев, текст – Димитър Василев. Благодаря на създателите на песента и се надявам да ми простите грешката с объркването на името на композитора. Благодаря ви за поддръжката! Благодаря ти, Виктория! ” Близки до младата певица издават, че тази реакция в мрежата безусловно я е унищожила след огромната страст, която тя вложи за своята кандидатка за успеха – Виктория Динкова.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР