На фасадата на Народното събрание пише: Съединението прави силата. Важно

...
На фасадата на Народното събрание пише: Съединението прави силата. Важно
Коментари Харесай

Социологът Кънчо Стойчев: Хлябът да бъде български е въпрос на национална сигурност

На фасадата на Народното събрание написа: „ Съединението прави силата ”. Важно е взаимоотношението, то ни прави мощни, не единодушието. Това съобщи социологът Кънчо Стойчев в предаването „ Панорама ” по Българска национална телевизия.

„ Функцията на един политик би трябвало да е в отбрана на българския интерес. Той би трябвало да е над всичко. Българското земеделие е мощно подценено. То би трябвало да е по-добре субсидирано, тъй като е част от националната сигурност. Не може да се потегля против интереса на даже една баничарница ”, акцентира той.

„ Политиците нищо не дават, те ръководят нашите пари и би трябвало да го вършат по най-хубавия метод. Субсидирането в нашата страна е накриво от дълго време. Хлябът да бъде български е въпрос на национална сигурност. Трябва да се пазят българските производители ”, счита социологът.

„ Дълг на българските политици са първо българските ползи ”, добави Кънчо Стойчев.

„ Слава Богу това държавно управление беше излъчено след премеждия. Системите от служебни държавни управления подкрепиха да се сътвори това държавно управление. Не бива да забравим големия компромис, който беше изработен ”, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР