На Евровизия Виктория взе със себе си снимка на баща

...
На Евровизия Виктория взе със себе си снимка на баща
Коментари Харесай

Вики се изповяда за болестта на баща си и загубената любов

На Евровизия Виктория взе със себе си фотография на татко си. Певицата не стопира да мисли за него нито за момент и по време на огромния край мислите за фамилията й дават силата и страстта, с които трогна цяла Европа, написа " Стандарт "

Вики се изповяда пред Мон Дьо за продължаващата битка с заболяването на татко й. Мъжът страда от aмиотрофична латерална склероза и за жал не се е подобрил от последното посещение на певицата в студиото.

Засега фамилията търси лекуване в Германия, защото у нас никой не може да предложи нужните грижи за таткото на Вики. Повечето доктори я предизвестили, че на него не му остава още доста време на Земята, само че младата певица не е изгубила вяра. Признава, че има вяра в чудеса и няма да се съобщи до последно.

Виктория показа, че един ден внезапно татко й почнал да върви по-трудно. Първоначалните диагнози във родния им Варна били херния и дископатия, защото в предишното мъжът е имал сходни проблеми. Бързо станало ясно, че положението му е доста по-сериозно. В столицата минали през 9 доктора, преди някой да може да сложи съответна диагноза.

Вики разкри и за любовните си несгоди. Признава, че най-малко до в този момент не е имала благополучен опит в тази сфера на живота. Последно минала през неудачен романс предходната година преди анулираната Евровизия 2020.

За благополучие певицата бързо се възстановила след следващата претърпяна болежка и е уверена, че щом нещата не са се получили, значи е за положително. Признава, че е позволила неточност от обич и по тази причина се радва, че е останала в предишното й.

Певицата разкри, че през днешния ден тя към този момент е станала леко безчувствена и към този момент не й пука - тя нито търси романтика, нито я желае. Разбира се, тя не е изгубила изцяло вяра и е уверена, че някой ден ще срещне индивида, който ще я оцени пълноценно и няма да си играе с възприятията й.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР