На Елизабет Хърли годините не й пречат нито да изглежда

...
На Елизабет Хърли годините не й пречат нито да изглежда
Коментари Харесай

Нова година със стар мъж - как Елизабет Хърли посрещна 2024 г.

На Елизабет Хърли годините не й пречат нито да наподобява ужасно, нито да си живее живота повече от добре. Актрисата постоянно предизвика почитателите си със секси фотоси и няма по какъв начин да не се запитаме дали има някой мъж, който да се радва на прелестите й от по-близо.
 Колко секси е Елизабет Хърли на 58 в изрязан червен бански
Колко секси е Елизабет Хърли на 58 в изрязан червен бански

Моделът отхвърля да остарее

А персоналният й живот е заслужен за книга. Преди повече от 20 години тя има връзка с сътрудника си Хю Грант. През 2002 година ражда сина си Деймиън, който е плод на любовта й с предприемача милионер Стив Бинг, който се самоуби през 2020 година

От 2007 до 2011 година е омъжена за Арун Наяр, а по-късно излиза с Шейн Уорн, за който даже е сгодена. До женитба обаче по този начин и не стигат, а австралийският крикет състезател умря през предходната година на 52.

След всичко това Хърли си взе отмора от мъжете и връзките и в последно време избира да се радва на живота без мъжка компания. Или най-малко без мъже, които да се спрягат за нейните нови сътрудници. Но не същото може да се каже за нейните някогашни.

От малко видео, което тя показа в профила си в Instagram във връзка посрещането на новата година, разбираме, че се е забавлявала както тя си знае в компанията на някогашния си брачен партньор Арун Наяр. Бляскава и секси както постоянно, Хърли още веднъж показва както съвършени форми, по този начин и непосредственост с индийския предприемач.
 Елизабет Хърли с поредна провокация по бански
Елизабет Хърли с поредна провокация по бански

Моделът не се нуждае от оправдания

58-годишната хубавица театралничи за фрагменти в блестяща рокля, а зад обектива е синът й Деймиън, Самият той също показа на стори кадър на майка си и Наяр, към който написа " Мама и баща ". Младежът постоянно е бил в много близки връзки с доведения си татко и явно всички са същински щастливи, че са посрещнали 2024 година като семейство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР