На едва 32 години е починал младият гастроентеролог д-р Радислав

...
На едва 32 години е починал младият гастроентеролог д-р Радислав
Коментари Харесай

Ракът победи младия гастроентеролог д-р Радислав Наков

На едвам 32 години е умрял младият гастроентеролог доктор Радислав Наков. Той е изгубил борбата с рака.

Тъжната вест заяви в профила си във Facebook претендентът за народен представител от ГЕРБ-СДС и някогашен здравен министър Костадин Ангелов.

" Почивай в мир, Радислав Наков. Все ми се искаше да допускам, че ти ще победиш! ", написа той, представен от trafficnews.bg.

Приживе около младия лекар Радислав Наков се развихри заплашителен скандал, откакто през ноември 2019 година той не бе определен за помощник в Катедрата по гастроентерология към МУ-София, защото е с онкологично заболяване. През юли 2020 година Софийският административен съд осъди висшето образователно заведение. Магистратите взеха решение, с което оповестиха решението на Академичния съвет (АС) на МУ-София за невалидно и незначително.

" Този случай се трансформира в освен това от моя персонална борба. Той демонстрира, че в образователните заведения от време на време има неточности, от време на време състезанията не са доста обективни и в случай че си търсиш правата, няма по какъв начин да бъдат позволени в границите на университета, а би трябвало да си окажеш помощ по правосъден път. Този проблем сътвори едни изводи, че към момента има някои нарушавания, както в тази ситуация в Медицинския университет в София, на които би трябвало да се обърне внимание ", означи доктор Наков.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР