На една крачка сме от ядрена война. Трябва да надделеят

...
На една крачка сме от ядрена война. Трябва да надделеят
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Путин няма да е президент след войната с Украйна!

" На една крачка сме от нуклеарна война. Трябва да надделеят разсъдъкът и диалозите. Виждам краткотрайно помирение. Ще бъдат изменени водачите и на Русия, и на Украйна. Войната ще завърши с тях, само че по-късно ще има изменничества и смени! " Това пророкува в студиото на Нова ТВ пред Мон Дьо - Теодора Стефанова, която е известна като гадателката на починалия италиански политик и предприемач Силвио Берлускони.

По думите й изкуственият разсъдък ще помогне за прекъсването на войните. Израел и Палестина ще бъдат две обособени страни, само че не е ясно Йерусалим към коя от тях ще бъде.

" Животните ще проговорят с хората. Ще имаме чип, с който ще ги разбираме. Хартиените пари ще изчезнат. Няма да има време, няма да има дистанции. Медицината ще лекува болката на хората. Ракът ще остане в историята. До 2027 година ще има признато лекуване за израстък на панкреаса ", заключи вижданията за бъдещето Стефанова.

Историята на Теодора

В средата на 80-те години на предишния век злополука след бурна нощ в една от социалистическите перли на туризма - " Албена ”, прекатурва животаТеодора Стефанова, наричана още ясновидката на Силвио Берлускони. След 18 дни в кома тя се връща към живота. Но не сама. Един железен глас, който тя назовава " Унилсън от планетата Ванфим " е нещо, без което не може да живее към този момент 39 години.

Че ще се разсъни друга предсказва и петричката пророчица Ванга, при която майката на Теодора отива до момента в който тя е в кома. Научили за дарбата ѝ, службите в България я викат на разпит. Без грам подозрение обаче подхожда социалистическият хайлайф, който отваря необятно вратите на домовете си за бъдещето. Следва и среща с първия в страната Тодор Живков.

В началото на 90-те Теодора Стефанова се озовава в Италия. В началото прави съвещания на българите в Милано, само че паралелно с това стартира работа в дома на богата и авторитетна италианка. Там един ден тя среща майката на бъдещия министър председател на Италия Силвио Берлускони – синьора Роза. Среща, която ѝ дава нов живот – персонални срещи с Берлускони, диалози с италианския хайлайф, участия в телевизионни излъчвания, в които тя прави прогнози и за футболното калчо.

Прогнозите, с които най-вече се гордее, са запалването на Партийния дом в София, това, че споделя на Берлускони, че ще стане министър председател на Италия, атентатите на 11 септември и рухването на кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк.

Сега тя е в България, с цел да показа следващ тираж на последната си книга " Осмото възприятие ” – а това е възприятието, което ще ни даде извънземният разсъдък.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР