на един от пребиваващите в старчески дом в град Оберхаузен

...
на един от пребиваващите в старчески дом в град Оберхаузен
Коментари Харесай

Смъртта на пациент в дом за възрастни в Германия не е свързана с реваксинация

на един от пребиваващите в старешки дом в град Оберхаузен (Северен Рейн-Вестфалия) не е обвързвана с против ковид, твърдят в редакцията на районния вестник Das Rheinische Post.

„ Мъжът, който за жалост умря, страда от неизлечима болест и преди този момент не е бил имунизиран “, цитира вестникът представителите на града, съобщи организация Фокус.
 Проф. Мира Кожухарова: Разделението в обществото по отношение на имунизациите е тревожно Проф. Мира Кожухарова: Разделението в обществото по отношение на имунизациите е тревожно
" Процентът на боледуващите и умиращите от COVID-19, които имат ваксина, на фона на всички останали е незабележим ", сподели съветникът на здрав...

По-рано беше обявено, че девет от 90 души в старешки дом в Оберхаузен са имали съществени здравословни проблеми след реваксинация против ковид - основно сърдечно-съдови болести, дихателни и неврологични разстройства. На 1 септември те получиха втора ваксина с препарата, създаден от американската компания Pfizer и нейния немски сътрудник BioNTech.

Три дни след реваксинацията трима души бяха откарани в реанимация, един от тях умря, само че както се оказа по-късно, по друга причина. Състоянието на другите двама се стабилизира, сега те към този момент не са в интензивно поделение. В същото време беше изяснено, че и двамата пациенти страдат от съпътстващи болести. Дали хоспитализацията им е обвързвана с подсилващата имунизация следва да бъде изяснено.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР