На един от най-известните сайтове за обяви има една, която

...
На един от най-известните сайтове за обяви има една, която
Коментари Харесай

Сълзите ми не могат да спрат! Обява, която разплака мнозина. Баба предлага безплатна квартира в замяна на само едно нещо


На един от най-известните уеб сайтове за разгласи има една, която в действителност звучи необикновено. Това е публикация за апартамент от 150 квадрата на френската улица в Белград с климатик, камина, тераса, интернет и паркинг.

Както се показва в обявата, стара, обезпечена и толерантна госпожа, която живее сама, предлага безвъзмездна квартира на момиче, студентка, да живее с нея до края на следването.

Както се споделя в текста, собственичката на жилището е със здрав разум и жизнен дух, с неотдавна нарушено здравословно положение заради стрес и неочаквана загуба на обичан човек.

Имаше инфаркт и по-лека интервенция, след което сполучливо се възвръща.

Особено значимо е, че тази публикация не е от човек, който се нуждае от помощ и грижи, с цел да даде безплатно апартамента.

-Тази публикация го прекъсването родственик по контракт с баба си, тъй като всички от фамилията задължително искаме някой образцов да живее в жилището с нашата родственик, с цел да бъде сигурна и тя и ние, че не е сама. В подмяна чакаме момичето е да е отговорно, честно, възпитано, хуманно и обикновено да се държи по този начин, като че ли е в своя дом и с баба се, пишело в обявата.

От него НЕ се изисква да бъде здравна сестра, нито чистачка за бабата, с изключение на да купува  някои хранителни артикули за дома или медикаменти, това е-посочва се в обявлението.

Малко мъчно да се каже, че този лист няма да провокира сълзи у тези, които го прочетат. Обявате е привлекателна, само че към момента отворена, търсейки положително момиче, което ще живее с баба си.

 

 

zajenata.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР