На двойките с голяма възрастова разлика често се гледа с

...
На двойките с голяма възрастова разлика често се гледа с
Коментари Харесай

Защо връзките с голяма разлика във възрастта са по-стабилни?

На двойките с огромна възрастова разлика постоянно се гледа с повдигнати вежди, само че изследване потвърждава, че дамите във връзки с огромна разлика във възрастта са най-доволни от любовния си живот. Докато зрялостта на по-възрастния сътрудник към този момент е добре прочут фактор за триумфа на тези съюзи, има доста други аргументи, които могат да доведат до благополучен брак.
Ето, обаче, какви са преимуществата в една по този начин връзка:

1. И двамата знаят какво желаят и съответната им възраст дава отговор на целите на другия.
Хората могат да преследват разнообразни цели, когато доближат избрана възраст. Има по-млади дами, които са подготвени да имат семейство, и по-възрастни мъже, които към този момент желаят да имат деца. В този случай разликата във възрастта е „ добра инвестиция “.

2. По-възрастните сътрудници схващат от какво имат потребност техните по-млади половинки.
Да се ожените за по-възрастен може да значи повече благоприятни условия за неща, които желаете да вършиме. Партнорът също е бил млад, тъй че е податлив да бъде по-разбиращ, в случай че би трябвало да отделите малко персонално време за своите занимания или ползи. Те няма безусловно да са срещу или да одобряват, че нещо не е наред във връзката.

3. Бракът е композиция от мъдрост и сила.
Наличието на разнообразни равнища на зрялост може да бъде здравословно, в случай че обезпечава допълващи се вероятности за двойките. Една жена разказва по какъв начин 15-годишната разлика във възрастта с нейния сътрудник въздейства върху връзката им, казвайки, че защото са на разнообразни стадии от живота, те оферират разнообразни неща на масата, когато става въпрос за договаряния. И до момента в който по-възръстният дава мъдрост, по-младият може да работи като извор на сила, внасяйки специфичен тип спонтанност във връзката.

4. Между тях има доста трогателен продан.
Израстването в разнообразни културни времена значи, че има доста истории, които да споделяте между тях. Както споделя една жена, която се среща с мъж, 12 години по-голям от нея, и двамата научават доста от връзката – „ Аз го научих да сърфира, а той ме учи на финансови неща, откогато се пробвам да купя първата си къща. Полезно е и в двете направления! ”

5. Връзката се движи с по-бързи темпове.

6. Те поставят повече старания да накарат връзката да работи.
Според специалисти двойките с възрастова разлика са изправени пред няколко провокации, в това число стигмата и общественото отрицание или неналичието на поддръжка от фамилията и връстниците. Различните кариери и здравословните проблеми също са фактори, които могат да повлияят на връзката им. Тези неща ги принуждават да минават през сложни трудности при започване на връзката и вследствие на това те са в положение да изградят здрава основа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР