На доста голяма наглост станаха свидетели десетки хора в столичния

...
На доста голяма наглост станаха свидетели десетки хора в столичния
Коментари Харесай

Изключителна наглост в София! Тийнейджъри скочиха на полицай, защото им пречи да играят футбол

На много огромна безочливост станаха очевидци десетки хора в столичния квартал Младост. В основни герои се трансфораха както десетки колоездачи, по този начин и двама младежи, които взеха решение през днешния ден да поиграят футбол на една от спортните площадки в квартала, пенебрегвайки рекомендациите на здравните управляващи.

Малко преди 14:00 часа през днешния ден обаче минава полицейска кола и вижда нарушителите. Патрулката стопира пред игрището и по уредбата на няколко пъти приканва двете момчета да прекратят заниманието.

Футболистите обаче не обръщат никакво внимание на служителя на реда, подхилквайки се ехидно и продължавайки да си подават топката. Това принуждава служителят на реда да излезе от колата, след което се разиграва следния разговор на висок звук, който се чува на повече от 50 метра:

Полицаят: Колко пъти да ви дублирам да напуснете?
Футболистите: Какво толкоз е станало? Какъв е казусът?
Полицаят: Моментално напуснете. Не виждате ли, че на вратата на оборудването има записка и там ясно написа, че влизането на игрището е неразрешено?
Футболистите: Е, и?
Полицаят: Не ме ли чувате? Моментално напуснете площадката!
Футболистите: Добре. Какво толкоз. По-спокойно. Не викай!

Полицаят резервира хладнокръвие и не дава отговор на провокациите. В последна сметка двете момчета напущат терена, изчаквайки служителят на реда да си тръгне, само че след малко съмнение вземат решение да не влизат още веднъж в територията на оборудването.

След двайсетина метра полицейската кола още веднъж е принудена да спре, този път с цел да предизвести група колоездачи и четири девойки, които разхождат едно куче.

Това обаче не стопира хората всеобщо да не съблюдават рекомендациите на здравните управляващи и единствено за към един час през клоездачната алея, дълга към 400 метра, минават сред 50 и 75 велосипедисти – мъже, дами, деца и цели фамилии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР