На дневен ред може би е необходимо предприемането на стъпки

...
На дневен ред може би е необходимо предприемането на стъпки
Коментари Харесай

Железничари с отворено писмо до транспортния министър

" На дневен ред може би е належащо предприемането на стъпки за правене и приемане на национална транспортна политика , както и актуализиране на комерсиалните политики в железопътните сдружения за привличане на клиенти /пътници и товари/ и правене на съответни пазарно насочени маркетинг тактики за двете сдружения, съобразени с тяхната специфичност и предпочитано насочени към схващане на желанията и потребностите на клиентите ". Това се показва в изпратено от ръководителя на Националния железничарски профсъюз (НЖС) към КТ „ Подкрепа “ инж. Зоринчо Йорданов писмо до служебния заместител министър-председател по икономическите политики и министър на превоза и известията Христо Алексиев .

Писмото е оповестено на 11 август на интернет страницата на синдикалната организация

Според НЖС част от проблемите в железопътния превоз са текучеството и дефицит на механически готови фрагменти, непрекъснатото преструктуриране и непривлекателните условия на труд в ремонтните и експлоатационните поделения на сдруженията.

" Независимо от безспорния факт, че железопътния превоз е най-екологичния тип превоз, неговият дял е към момента доста невисок при транспорта на пасажери и товари спрямо другите типове превоз ", се показва още в писмото. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР