На днешното си заседание Националният съвет на БСП одобри финансиране

...
На днешното си заседание Националният съвет на БСП одобри финансиране
Коментари Харесай

БСП одобри финансиране за партийна телевизия

На днешното си съвещание Националният съвет на Българска социалистическа партия утвърди финансиране за стартирането на партийна телевизия. Въпросът бе поставян от социалистите в страната неведнъж през годините и е измежду главните им претенции.

Националният съвет на Българска социалистическа партия също по този начин реши да усили финансирането към локални структури. Това към този момент беше направено неколкократно още при започване на мандата на настоящето управление на партията. Аргументът е, че силата на Българска социалистическа партия са организациите по места и те би трябвало да са изцяло финансово обезпечени.

Освен директното нарастване за структури, продължава да функионира и стартиралият предходната година Фонд за политически начинания, който отпуска средства на планов принцип на организациите, които имат положителни публични начинания.

Още едно ново решение от през днешния ден е основаването на звено " Регионална и локална политика " в структурата на Позитано 20, като акцент в активността му ще бъдат локалните избори и работата с кметове.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР