На днешният ден преди 32 години е арестуван най-страховитият сериен

...
На днешният ден преди 32 години е арестуван най-страховитият сериен
Коментари Харесай

Канибализмът се настани в Кремъл. Кой сбъдна мечтата на изрода Чикатило?

На днешният ден преди 32 години е задържан най-страховитият сериен палач Андрей Чикатило, прочут като „ Ростовския човекоядец “ и „ Ростовския изкормвач “. Доказано е, че е умъртвил 53 души, само че се допуска, че над 65.

 

Андрей Чикатило беше наименуван преди години най-ужасният фанатик освен в Съветския съюз, само че и в света. Роден е през 1936 година Като дете бил свенлив и мирен. Връстниците му постоянно му се подигравали, без да имат разбиране, че наскърбяват " руския Джак Изкормвача ". Започва да убива през 70-те години на ХХ век, а го залавят едвам през 1990 година

 

След години, пред съда Чикатило се оправдавал, че доста от жертвите му не изпълнявали желанията му, крещели, съпротивлявали се и по тази причина се наложило да ги умъртви. И от време на време, понже бил гладен и любопитен (?), изяждал елементи от телата им. Така им показвал, че не са прави...

Чудовището Чикатило бил непретенциозен преподавател, по-късно инженер, грижлив родител на наследник и щерка, любящ брачен партньор. Въобще образцов жител.

 

Такъв разказва „ Ростовския човекоядец “ и психиатърът доктор Александър Бехановски. Той пръв прави психо портрет на Чикатило. Но все пак, килърът е хванат няколко години по-късно, тъй като проверяващите не се отнесли съществено към неговата оценка.

По време на правосъдния развой изродът непрестанно повтарял, че не желал да убива жертвите си, само че те не го разбирали и се противили на желанията му? Едно 9-годишно момиченце отива с него в гората запленено от обещана вносна дъвка. Там е изнасилено и изкормено. Чикатило обаче не желал да става по този начин, само че детето почнало да пищи в един миг и се наложило да… Може би би трябвало да проявим схващане към канибала и да уважим неговите „ причини “? А и тъй като, биха споделили волгиновци, Чикатило има друга позиция, която е редно БНР да излъчва. Наистина ли?

 

***

Загрижен за цяла Русия, Украйна, Европа и света президентът Путин им дава обещание нов ред, благоденствие и избавление от нацизма. Те обаче не са съгласни и отхвърлят помощта му, тъй като нито са нацисти, нито имат потребност някой да ги „ освобождава “. Това нервира Владимир Владимирович и той взема решение да накаже опърничавите, които не желаят да проумеят, че им мисли положителното. Опитва първо с Грузия, от която си „ отхапва “ парче.

 

След това си отхапва и Крим. На 24 февруари идва ред на Украйна. Само че се оказа, че Украйна няма желание да извършва канибалската политика на „ огладнелия “ Путин. Тогава той реши да я накаже грубо. И се стартира същински канибалски поход…

 

***

Междувременно в България от първи ден на Путиновия канибализъм се чуват гласове, че да се пази Русия и Путин е позиция и независимост на словото. Трябвало да се изследва корена на спора и да се чува позицията на Москва. Така повелявали законите на публицистиката. Гледната точка на агресора, узурпатора, килъра и извратеняка не е различно мнение.

 

В тази война Русия е агресор, а Украйна жертва. Точка.

 

Доказателства: От 1990 година Украйна е свободна и самостоятелна страна по всички интернационалните конвенции и правила. През 1994 година е подписан Мемурандум в Будапеща, с който Украйна се отхвърля от нуклеарните си оръжия и ги дава непринудено на Москва. Съединени американски щати, Русия и Англия се ангажират да подсигуряват териториалната й целокупност. Подписите си под документа. Москва даже поздравява Киев за независимостта.

 

Важно е да се знае, че по това време Украйна е трета по мощ нуклеарна страна в света. И се отхвърля от целия си боеприпас като жест на благосклонност за мир и съгласие.

 

В отговор Русия претендира за нейни елементи от 2013 година насам, а през 2014 година анексира Крим. На 24 февруари 2022 година я атакува вероломно. Защото, видите ли, се противяла на желанията на Путин да си присвои вкусни хапки от нейното тяло. Досущ като положителния жител Чикатило…

 

***

В съда Андрей Чикатило декларира гордо преди да бъде произнесена смъртната му присъда: „ Аз твърдо имах вяра, че ще се издигна като човек. Моето място е в Кремъл… “ Пише го в стенограмите.

Мечтата да се засели човекоядец в Кремъл се сбъдна десетина години по-късно.

 

***

Андрей Чикатило не съумява да се добере до Кремъл. Владимир Владимирович Путин, несъвършен офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), обвързван с проведената престъпност с родния му Санкт Петербург, обаче съумява. Имал е поддръжка от високите етажи на задкулисието, каквато Чикатило нямал. Макар че да бъде задържан различен човек – Александър Кравченко, наказан и разстрелян по обвиняване, че той е серийният палач, си е поддръжка за същинския причинител. Който, забележете, е бил задържан един път, само че следствието не се задълбочава в търсене на доказателства, а го пуска, с цел да не се сътвори усещане, че в Съюз на съветските социалистически републики е допустимо да има канибали.

 

***

Какъв психо портрет би направил проф. Александър Бехановски на Владимир Путин?

 

***

Поведението на Путин припомня героя от „ Повелителя на мухите “, написа Александър Морозов. Той се държи като 14-годишен ядосан пубертет, а тези край него като 11-годишни. Всичко това е детско. Можеше да е занимателно, в случай че не водеше в пъкъла.

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР