На днешния празник вътрешното министерство показа част от техниката, която

...
На днешния празник вътрешното министерство показа част от техниката, която
Коментари Харесай

Кой уважи празника на МВР пред паметника на Незнайния войн по повод 139 години от създаването на…

На днешния празник вътрешното министерство сподели част от техниката, която употребява, а жителите и гостите на София ще могат да видят демонстрации на спецчасти в Борисовата градина.

Ден преди празника основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов съобщи за “Хоризонт”, че от ден на ден младежи желаят да работят във ведомството. Въпреки това, към момента има свободни места за служители на реда в страната.

“В последната година, година и половина, се обърна наклонността в посока повече хора да постъпват в Министерство на вътрешните работи, в сравнение с да напускат”, съобщи Маринов.

По мотив празника от Министерство на вътрешните работи ще покажат профилираната техника на отряда на баретите, Гранична полиция и Жандармерията. Това ще стане на паркинга на Националния стадион. В Борисовата градина екипи на пожарната ще показват гасене на огън, а уменията си ще покажат още спецчасти и курсанти от академията на министерството.

На празника на Министерство на вътрешните работи на гала пред паметника на Незнайния войник във връзка 139 години от основаването, бяха още Мая Манолова, Цветан Цветанов, Валентин Радев, Илияна Йотова, вижте още:

Празникът на Министерство на вътрешните работи! ГАЛЕРИЯ!

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР