На днешния ден преди 66 години в Линууд, Калифорния, се

...
На днешния ден преди 66 години в Линууд, Калифорния, се
Коментари Харесай

Кевин Костнър - Бодигардът стана на 66 г.

На днешния ден преди 66 години в Линууд, Калифорния, се ражда една легенда и предстоящ секссимвол – Кевин Костнър. В детството си той е едно страхливо момче, което се усеща нестабилно, поради ниския си растеж, само че с времето се трансформира в един от най-желаните мъже в света.

Много преди да се прочуе в киното Кевин Костнър приключва маркетинг в университета във Фулъртън. Никога не е подозирал, че един ден ще бъде популярен артист, а ползата му към киното се заражда чак в студентските му години. В края на 70-те той е решен, че желае да се занимава с това изкуство и в началото изкарва парите си като театрален служащ, написа woman.bg.

Една от първите функции на Кевин е в драмата „ Голямото заледяване “ през 1983 година Там той е зает да играе самоубиец, само че след месеци подготовки и фотоси сцените с него са изрязани от лентата. Това е първото огромно отчаяние за Костнър, само че не след дълго ориста още веднъж му се усмихва. За благополучие режисьорът Лорънс Каздън вижда огромния гений на Кевин и го кани да взе участие във кино лентата Силверадо. Кариерата на артиста последователно потегля нагоре с присъединяване му в две хитови продукции: „ Без излаз “ и „ Недосегаемите “.

До края на 80-те Кевин Костнър се трансформира в любим на публиката и критиците. 90-те стартират още по-обещаващо, защото тогава е и дебютът му като режисьор. Лентата е със заглавието „ Танцуващият с вълци “, а триумфът му е толкоз огромен, че печели „ Оскар “ за най-хубав филм. Кевин Костнър също печели влиятелната премия за най-хубав режисьор.

Следващите шлагери, които носят голяма популярност на артиста, са: „ Робин Худ: Принцът на разбойниците “ през 1991 година и „ Бодигардът “ през 1992 година Кевин Костнър към този момент е на върха на славата, само че последват и няколко разочарования. Филмите „ Перфектният свят “ и „ Уайът Ърп “ провокират смесени реакции в киноманите и не са от най-успешните заглавия. През 1995 година Кевин взе участие в хитовия „ Воден свят “, а на снимачната площадка му се постанова да се изправи пред доста компликации и трудности, в това число подиуми в океана върху особено издигнати платформи. Целият екип се разболява от морска болест, поради което снимачният развой е занимателен. Въпреки всичко филмът е реалност и печели триумф.

В последната година от 90-те Кевин изиграва следващата си главозамайваща основна роля. Лентата е „ Писмо в бутилка “, а в нея артистът си партнира с Робин Райт и Пол Нюман. През годините Кевин Костнър продължава да се потвърждава като любимеца на киното и взе участие в редица известни продукции, а през 2005 година дава воля на друга своя пристрастеност – музиката. Тогава стартира работа с бандата „ Modern West”, а през 2008 година излиза и първият им взаимен албум. И макар че се развива интензивно в музиката, той не обръща тил на киното. Участва във филми като „ Тринайсет дни “, „ Свободна територия “, „ Укротяване на гнева “, „ Спасителен отряд “, „ Човек от стомана “, „ 3 дни да убиеш “ и доста други.

Освен с сполучлива кариера Кевин Костнър може да се похвали и с благополучен фамилен живот. Немалко дами са въздишали по него, а той има единствено един провален брак зад тила си. Първата му брачна половинка е Синди Силва, за която е женен съвсем 20 години. Цяло десетилетие след развода им Кевин подписва брак с манекенката Кристин Баумгартнер през 2004 година Двамата са дружно и до през днешния ден. Костнър е татко общо на 7 деца – 3 от актуалната си брачна половинка, 3 от първата си жена и 1 от връзката си с Бриджит Руни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР