На днешния 27 август отбелязваме 54 години от обявяването на

...
На днешния 27 август отбелязваме 54 години от обявяването на
Коментари Харесай

Кричим празнува 54 г. от обявяването му за град

На днешния 27 август означаваме 54 години от оповестяването на Кричим за град.

„ Пожелавам на всички наши съграждани здраве и сили, религия и непримиримост, с цел да преодоляваме провокациите на времето, в което живеем, с цел да съумяваме макар компликациите, да бъдем задоволени от постигнатото и да не стопираме да обичаме нашия град Кричим и България! Нека не пестим старания, с цел да бъде градът ни подобен, какъвто сме мечтали ние и нашите предшественици, и какъвто заслужават нашите потомци! “, съобщи кметът на община Кричим Атанас Калчев.

В събота бяха кулминационната точка на тържествата.

Преди обед в центъра на града се организира базар „ Произведено в Кричим “, а по-късно Детски теоретичен клас „ Магията на чудесата “ и концерт на Богдан Томов.

Вечерта жителите и гостите на града гледаха Площаден спектакъл „ Имало едно време … Кричим “, с режисьор Исмаил Ходжев, а в основните функции се превъплътиха дребни и огромни кричимски самодейци.

Беше отслужен празничен водосвет, а след него кметът на община Кричим Атанас Калчев  поднесе приветствен адрес във връзка празника.

След това се състоя концерт на гръцката звезда Йоргос Ясемис. Честванията завършиха с концертна стратегия „ С България в сърцето ” и Николай Учкунов и лазерното шоу „ Танцуващи светлини “.

Днес, 27 август, от 21 часа на стадион «Христо Ботев» в гр. Кричим ще се прожектира лятно кино под звездите „ Игра на доверие “.

Режисьор е Мартин Макариев, вземат участие: Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Владимир Зомбори, Александър Димов, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Китодар Тодоров и други. Продуценти са Яна Маринова, Мартин Макариев и Александър Сано.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР