На днешния 21 юни повод да почерпи има един от

...
На днешния 21 юни повод да почерпи има един от
Коментари Харесай

Страхил Балов на 50: Чувствам се ценен и обичан

На днешния 21 юни мотив да почерпи има един от най-ерудираните български треньори с интернационална процедура, както на клубно, по този начин и на национално равнище в няколко страни – Страхил Балов .

Празникът е по-специален за него защото е празник, а Страхил Балов навършва 50 години. Вечно ухилен и положителен, той пък се пошегува по този мотив в обществените мрежи, че към този момент е в тима на петдесетниците.

„ На 50 години се усещам скъп, обичан и млад. Телефонът ми от сутринта прегря, а това внимание ме прави доста благополучен “, съобщи за BGvolleyball.com Страхил Балов, който показа, че от ранни часове не стопира да получава честитки от многочислените си другари и сътрудници по целия свят.



„ На днешния ден желая най-вече здраве за мен и околните ми. Продължавам да работя със същата интензивност и сила, и си поисквам все по този начин да съм скъп от другари и сътрудници. Да не преставам се развъртвам професионално на все по-високо равнище и да запиша още по-големи триумфи като треньор “, добави Балов.



През последните два сезона той работи в школата на съветския гранд Белогорие (Белгород), където получи доверието да води основаното за първи път девическо направление, в което участваха и дъщерите на редица огромни имена в съветския волейбол и олимпийски първенци. Добрата му работа не остана незабелязана, като за новия сезон Балов има няколко оферти за треньор на клубни мъжки и женски тим в разнообразни страни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР