На днешните срещи на номинирания за премиер от ГЕРБ-СДС Мария

...
На днешните срещи на номинирания за премиер от ГЕРБ-СДС Мария
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Обсъдихме политически формули, но не позиции и имена

На днешните срещи на номинирания за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел с управленията на множеството парламентарни групи не са обсъждани министерства, имена и позиции, сподели заместник-председателят на ГЕРБ-СДС Томислав Дончев след последната среща - с ПГ на Има Такъв Народ.

" Благодари на всички, които се отзоваха. Разговорите бяха градивни, не всеки път лесни. Става дума за разнообразни партии с разнообразни позиции, визии, цели и цели. Бяха разисквани проблеми, опасности, благоприятни условия, политики, в това число и политически формули - вероятни и невъзможни формати. Не са обсъждали министерства, позиции и имена ", сподели той.

Днес Мария Габриел показа целите си пред Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. От ГЕРБ-СДС бяха насрочили среща с ПП-ДБ, само че от втората парламентарно показана група желаеха диалозите да са на следващия ден поради отсъствието от страната на водачите на Политическа партия - Кирил Петков и Асен Василев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР